Ordergo | Horeca web-app, kassa en kiosk met elkaar verbonden

Home

Web app

Orderplanning

Genereert
meer orders

Verbetert de
klantbeleving

Vergroot de
orderwaarde

Een webapp voor elke smartphone

Jouw klant bestelt eenvoudig via een QR code op zijn/haar eigen telefoon. Ordergo zorgt voor een optimale productieplanning.

Die foto en 1000 woorden

We kunnen er niet om heen… een foto zegt meer dan 1000 woorden. Maar een mooie foto in een niet logisch bestelsysteem, dat werkt niet.

Met Ordergo bieden we de optimale combinatie. Een krachtig platform gebaseerd op de nieuwste technieken dat werkt op iOS of Android en er ook nog eens prachtig uitziet. En dit met de mooiste product fotografie!

Bestel via de Ordergo web-app

Op je gemak kiezen… heerlijk!

Met de gebruiksvriendelijke APP is bestellen eenvoudig via ieder apparaat

Dankzij onze volledig responsive Progressive Web App (PWA) is bestellen en het volgen van je bestelling optimaal geregeld. Alle bestellingen worden direct in de productieplanning geplaatst en is voor iedere werknemer in de keuken inzichtelijk. De planning wordt opgebouwd op volgorde van binnenkomst en werkt samen met de bereidingstijd die ieder gerecht krijgt toegewezen. Zo wordt iedere ‘unit’ maximaal benut en iedere bereiding zo efficiënt mogelijk uitgevoerd.

Dat is makkelijk, bestellen via een QR-code!

Dat is makkelijk, bestellen via een QR-code!

Het geldt natuurlijk niet voor iedereen, maar je zou twee momenten best als minder leuk kunnen kenmerken in de horeca: “Mag ik iets bestellen” en “mag ik even afrekenen”. Die twee momenten halen we met de app weg. Jouw klant maakt snel en eenvoudig een keuze uit het assortiment en rekent deze direct met iDeal af. De order wordt automatisch aan de keuken en aansluitend aan de bediening gecommuniceerd.

Zo kan jouw personeel zich helemaal richten op een optimale bediening van jouw klant!