Optimale order planning in de keuken
Werken met schermen i.p.v. bonnen. Dat ruimt op, geeft inzicht en jouw klant komt nooit te vroeg, of te laat.
Een gestroomlijnde orderplanning
Bestellingen worden optimaal gepland. Komt er een bestelling binnen via de web- app, dan wordt er rekening gehouden met de gewenste afhaaltijd. Uiteraard ziet de klant alleen tijden in de app die beschikbaar zijn. Hoe we dat doen? Door de productieplanning te koppelen aan de app.
De grootste voordelen op een rijtje
Bestelomgeving, kassa en keuken met elkaar gekoppeld
Inzichtelijke bereidingstijden voor iedere bestelling
Iedere medewerker een synchroon overzicht
Sneller en efficiënter bestellingen bereiden
Klanten worden voorzien van een statusupdate
Altijd een duidelijk overzicht in de planning
Een of meerdere orders worden samengevoegd op artikelniveau en op basis van bereidingstijd en beschikbare units ingepland. Dat zorgt voor rust in de keuken. Met dit plansysteem kan het personeel met korte instructies snel aan het werk.
Per order kan worden aangegeven wat de orderstatus is. Wordt bereid, wordt ingepakt, gereed, etc. Van iedere status kan de klant een mail ontvangen. Zo wordt men optimaal op de hoogte gehouden. En dat is wel zo prettig.
Realtime tijdlijn
Iedere bestelling via kassa, kiosk of het internet, worden na betaling direct naar het productiemanagament systeem gecommuniceerd. Op basis van de producten en bijbehorende bereidingstijd wordt de order toegekend aan de verschillende units in de keuken.
Splitscreen digitale bonnen
We werken met verschillende schermindelingen. Zo is er een bonnenscherm, maar ook kan er gewerkt worden met een split screen. Bijvoorbeeld bovenin alle bestellingen, onderin de te bereiden producten.
In- en uitschakelen units
Is een unit (oven, friteuse, bakplaat, etc) niet beschikbaar, dan kan deze eenvoudig worden uitgeschakeld. Het systeem zal orders niet meer toekennen aan deze units. Zo is er altijd sprake van een optimale planning.
We waren losse bonnetjes gewend. Met Ordergo hebben we een beter overzicht van de bestellingen. Zowel via de kassa, kiosk en online.”
Steef Jansen
Snackbar ’t Eiland, Nunspeet