Ordergo | Horeca web-app, kassa en kiosk met elkaar verbonden

Home

Web app

Orderplanning

Genereert
meer orders

Verbetert de
klantbeleving

Vergroot de
orderwaarde

Optimale order planning in de keuken

Werken met schermen ipv bonnen. Dat ruimt op, geeft inzicht en jouw klant komt nooit te vroeg, of te laat.

Ordergo | Horeca web app | Bestel eenvoudig online

Een gestroomlijnde orderplanning

Bestellingen worden optimaal gepland. Komt een bestelling via de web app, dan wordt als extra rekening gehouden met de gewenste afhaaltijd. Uiteraard ziet de klant alleen tijden in de app die beschikbaar zijn. Hoe we dat doen? Door de productieplanning te koppelen aan de app.

De planning wordt opgebouwd op volgorde van binnenkomst en werkt samen met de bereidingstijd die ieder gerecht krijgt toegewezen. Zo wordt iedere ‘unit’ maximaal benut en iedere bereiding zo efficiënt mogelijk uitgevoerd. Het wachten wordt op deze manier tot een minimum beperkt.

Ordergo | Horeca | Genereert meer orders
Ordergo | Horeca | Realtime tijdlijn

Realtime tijdlijn

Iedere bestelling via kassa, kiosk of het internet, worden na betaling direct naar het productiemanagament systeem gecommuniceerd. Op basis van de producten en bijbehorende bereidingstijd wordt de order toegekend aan de verschillende units in de keuken.

Ordergo | Horeca | Splitscreen digitale bonnen

Splitscreen digitale bonnen

We werken met verschillende schermindelingen. Zo is er een bonnenscherm, maar ook kan gewerkt worden met een split screen. Bovenin bestellingen, onderin de te bereiden items.

Ordergo | Horeca | In- en uitschakelen units

Is een unit (oven, friteuse, bakplaat, etc) niet beschikbaar, dan kan deze eenvoudig worden uitgeschakeld. Het systeem zal orders niet meer toekennen aan deze units. Zo is er altijd sprake van een optimale planning.

Het werkt echt goed!

In het begin is het even wennen, werken zonder bonnen. Na een paar dagen ervaar je dat je meer overzicht hebt.